Peppertak

De Peppertak heeft en industriële uitstraling met glazen wanden, zwarte kozijnen en een zwart aluminium frame afgewerkt met houten paal ombouwen.

Peppertak luxe aluhal huren

De Peppertak is de luxe variant van de aluhal, en is ook perfect te gebruiken tijdens de herfst en wintermaanden. De Peppertak is voorzien van vaste deuren en wordt altijd gebouwd in combinatie met een stelvloer.

opties

De Peppertak luxe aluhal heeft als extra optie een transparante terrasoverkapping van 10×5 mtr

De genoemde capaciteit is exclusief meubilair, podium, dj etc.

10×10 mtr
staanplaatsen
ca. 125
zitplaatsen
ca. 75
max hoogte
5,29mtr
10×15 mtr
staanplaatsen
ca. 180
zitplaatsen
ca. 130
max hoogte
5,29mtr
10×20 mtr
staanplaatsen
ca. 250
zitplaatsen
ca. 175
max hoogte
5,29mtr
10×25 mtr
staanplaatsen
ca. 300
zitplaatsen
ca. 220
max hoogte
5,29mtr

Wil je meer informatie over onze peppertak aluhal, of heb je specifieke wensen voor jouw evenement?
Vraag een vrijblijvende offerte op maat aan.

We zetten uiteen wat de huuropties voor onze peppertak hal zijn en welke services van onze professionals inclusief zijn bij het huren van een luxe evenementen hal.

Wil je een aluhal huren voor jouw feest, event, bruiloft of bedrijfsfeest? Wij verhuren onze Peppertak aluhal door heel Nederland, België en Luxemburg!

Huurprijzen peppertak

Als je een peppertak hal bij ons huurt, betaal je weekendprijzen. Donderdag of vrijdag bouwen we de evenementenhal op en zondag of maandag verzorgen we de afbouw. Wil je de peppertak hal voor een gelegenheid doordeweeks huren? Informeer voor de huurprijzen en we doen je een passend aanbod.

Peppertak huren kosten

De kosten voor het huren van een peppertak hal zijn afhankelijk van de maat. Hieronder zie je de verschillende maten van de luxe evenementenhal die wij aanbieden, met de bijbehorende huurkosten.