sailcloth

Door de elegante lijnen, de magische gloed en het moderne, exclusieve karakter van een sailcloth tent, soms ook ivory tent genoemd, wordt uw dag helemaal onvergetelijk. Het open, natuurlijke karakter van de sailcloth tent – compleet met houten steunpalen – zorgt dan ook gegarandeerd voor een uitgelaten sfeer.

sailc

opties

De sailcloth en ivory tenten hebben we in diverse breedtematen. Veelal wordt er gekozen voor de breedtemaat 10.

10 mtr
lengte-breedte maat
10×10
lengte-breedte maat
10×13
lengte-breedte maat
10×16
lengte-breedte maat
10×22
lengte-breedte maat
10×28
lengte-breedte maat
10×34

Sailcloth tent huren?

Wil je meer informatie over onze ivory of sailcloth tenten en de huurprijzen? We stellen op basis van jouw wensen graag een vrijblijvende offerte op, met daarin de huuropties voor onze sailcloth tenten en de services van onze professionals.

Sailcloth tenten in verschillende formaten

Onze sailcloth tenten zijn te verkrijgen in verschillende formaten, en zijn bovendien waterdicht. Indien gewenst, kan de sailcloth tent geheel afgesloten worden met behulp van transparante, oprolbare zijzeilen. Al onze sailcloth tenten en ivory tenten hebben zijwanden. Deze zitten standaard bij de tent. De keuze is aan jou of wij deze monteren. Standaard nemen wij de zijzeilen mee: halve tent transparant, halve tent wit. De zijzeilen kunnen willekeurig opgehangen worden. Als extra optie kunnen wij glasgordijnen leveren en ophangen. Deze worden niet standaard meegeleverd, hier zit een meerprijs aan.

Opbouw sailcloth tent en ivory tent

Wil je een sailcloth tent of ivory tent huren, dan is het belangrijk dat de opbouw door professionals gebeurt. Het magische effect dat de tent veroorzaakt, vraagt ook om magische handjes die de sailcloth tent opbouwen. Wij garanderen dat de tent ruim op tijd staat, waterdicht is en voorzien van de afwerking en afdichting die jij wenst. Zo hoeft jouw feest alleen nog maar te beginnen om onvergetelijk te worden.

Sailcloth tent huren prijs

De kosten voor het huren van een Himmeltak sailcloth tent zijn afhankelijk van de maat. Hieronder zie je de verschillende maten sailcloth en ivory tenten die wij aanbieden. De sailcloth tent en ivory tent gaan van een bescheiden tot een all-out formaat.

Huurprijzen sailcloth tent

Als je een sailcloth tent of ivory tent bij ons huurt, gebeurt dat altijd middels een offerte op maat. We stemmen af op welke dag de tent wordt opgebouwd en wanneer we hem weer komen afbouwen. 

Wil je een sailcloth tent voor in het weekend of doordeweeks huren? Informeer voor de mogelijkheden en we doen je een passend aanbod.