Stretchtent huren

Stretchtent huren in diverse formaten

Luxe stretchtent huren voor feest of event

Je hebt ze vast weleens gezien, of er zelfs in staan feesten tijdens een festival. Stretchtenten zijn grote tenten die op verschillende palen rusten en strak worden getrokken met spanbanden die in de grond zijn verankerd. In de meeste gevallen ligt er een houten ‘vlondervloer’ in zodat bezoekers geen last hebben van de oneffenheden in de ondergrond.

Wanneer is een stretchtent huren nodig?

Een stretchtent huren doe je wanneer je een groot buitenfeest geeft, zoals een bruiloft, bedrijfsfeest, familiefeest, tuinfeest of groot evenement zoals een festival. Je zorgt met een stretchtent voor beschutting tegen diverse weersinvloeden zoals regen en zon. Met een grote evenementen tent als een stretchtent zorg je dus voor blije gasten, ongeacht het weer!

Stretchtent huren voor festival

Bij het huren van een stretchtent staat veiligheid voorop

Hoe veilig is een stretchtent eigenlijk?! Een stretchtent wordt door ons team professioneel en veilig opgezet en stevig in de grond verankerd. Door de verankering in de grond kan een stretchtent een stevige wind aan. De tent waait dus echt niet zomaar weg, ook niet bij een stevige rukwind. Is er op die speciale datum toch onverhoopt een echte storm op komst, dan is het sowieso de vraag of uw evenement kan doorgaan. De veiligheid van uw gasten staat altijd voorop en wij denken hoe dan ook met u mee!

Hoe gaat het in zijn werk?

De prijzen die wij hanteren zijn weekeindprijzen. In overleg vindt op donderdag of vrijdag het opbouwen plaats. Op zondag of maandag komen wij de tent weer afbouwen.

Om een stretchtent te kunnen huren hebben wij een aantal gegevens nodig over de datum, locatie, aantal personen en de ondergrond. Ook de afstand tussen de losplaats en het opbouwgedeelte is voor ons team van belang. Met deze gegevens gaan wij voor u aan de slag om de prijs van de stretchtent te bepalen.

Stretchtent huren voor bruiloft

Stretchtent huren voor feest of event in gehele BeNeLux

Een stretchtent kan worden geleverd in de gehele benelux en zijn in diverse maten leverbaar. Ga naar de pagina stretch-tenten voor een overzicht van alle beschikbare maten. 

U kunt natuurlijk ook direct een offerte aanvragen!